top of page
Blomster på kisten i kirke

Hva koster en begravelse?

Et spørsmål mange stiller begravelsesbyrået er "Hva koster en begravelse?". Det finnes ikke et enkelt svar på dette, men på denne siden har vi samlet prisinformasjon om hva en gravferd koster hos Buskerud Begravelsesbyrå i Hurum og Røyken. Her finner du minimums- og maksimumspriser i tråd med prisopplysningsforskriften, og i tillegg viser vi to pakkeløsninger med og uten seremoni.

Når vi har hatt en planleggingssamtale og vet hva dere ønsker, får dere et skriftlig og bindende prisoverslag som viser hva det vil koste. Vi kan også sette opp et overslag til dere på forhånd, og du står helt fritt til å bestemme om du ønsker å benytte deg av vår hjelp videre.

Vi håper informasjonen er lettleselig og forståelig, og at du tar kontakt med oss dersom du har spørsmål. Vi tar gjerne et uforpliktende møte ved vårt kontor på Tofte i Hurum, men vi kan også komme hjem til deg dersom det er ønskelig.

heder-seremoni-inne-par.jpg

   Tilrettelagt seremoni   

Fra kr 26.905,-

De fleste velger å tilrettelegge en personlig seremoni.

 

En gravferd kan være akkurat så personlig som du som pårørende ønsker. Sammen tilrettelegger vi seremonien innenfor de rammende og det budsjettet som er satt.

Hva en begravelse koster er et resultat av mange store og små valg, og det er fullt mulig å ha en verdig og fin begravelse med utgangspunkt i rimelige valg. 

begravelse.jpg

   Pakke med seremoni   

Kr 24.900,-

En komplett seremoni gjennomført på enkleste måte, hvor de fleste valg er tatt på forhånd. Et verdig og kostnadseffektivt alternativ til den tradisjonelle gravferden.

En slik ferdig planlagt løsning har begrenset mulighet for egne ønsker, men har enkelte tilvalg som de pårørende kan legge til om ønskelig. 

Merk at pakken kommer med noen forbehold.

BB stills-18.jpg

   Pakke uten seremoni   

Kr 9.900,-

Enkelte har et ønske om ​gravferd uten det seremonielle som ofte forbindes med dette, og vi har derfor laget en egen pakkepris på dette.

Man kan velge mellom kremasjon eller jordbegravelse.

 

Merk at pakken kommer med noen forbehold.

 

bottom of page